De bästa lchf-frallorna

 

bullarHar testat Jills recept på vallmo-frallor två gånger nu och de har blivit väldigt bra båda gångerna. Jimmys betyg ”bättre än vanligt bröd” säger nog det hela. De har blivit saftiga, mjuka och håller dessutom i flera dagar. Det jag tycker är bäst är att de inte innehåller något kokosnötsmjöl.

 

 

bullar 2

Idag ville Jimmy ha semlor också så jag testade lchf-butikens recept på kardemummabullar men de blev ganska platta. Det kommer att bli de plattaste semlorna i historien, alternativet är att ta en bulle, lägga mandelmassa och grädde på och toppa med en andra bulle. Jag funderar på om plattheten beror på sötningen, använde inte exakt det som stod i receptet utan tog sukrin som vi hade hemma. Det var i alla fall inget större fel på smaken.

Kommentarer inaktiverade.