Var kom alla grejer ifrån?!

Vi har börjat packa och undrar nu var alla grejer kommer ifrån? När vi åkte hit hade vi två väskor som var halvfulla, nu har vi fyra väskor som är smetfulla. Det är till och med så vi diskuterar att köpa en ny, större väska i Bangkok och byta ut en av de gamla. Vi har redan tidigare köpt två väskor, en som är hur stor som helst och en i lite mer hanterbar storlek. Så egentligen tycker jag att vi borde klara oss men det gör vi nog inte.
Idag frågade vi en av tjejerna som jobbar i området om hon är intresserad av alla råvaror som vi inte gjort av med. Alla andra åker ju hem ungefär samtidigt som oss så det känns mest lönt att ge det till någon inhemsk. Så i morgon ska vi packa ihop en kasse till henne. Alla leksaker som vi inte tar med oss ska vi lämna på bageriet i området för vidarelämning till en doktor som driver ett barnhem i Bangkok. Men frågan kvarstår, var kommer alla grejerna ifrån?

En reaktion på “Var kom alla grejer ifrån?!

  1. Varifrån grejerna kommer? Göstas tips: Fråga Jimmy!
    Det har slutat snöa. Parken är bara fläckvis vit. Och solen lyser.
    Glad påsk! kram mamma